Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2022 18:46 - ...преди 20г..четох, проф Е Мулдашев..
Автор: notfun Категория: Тя и той   
Прочетен: 2505 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



направи ми поразително  впечатление, НЕГОВИЯТ СВЕТОВНО ПРИЗНАТ
ПАТЕНТ @  за АЛОПЛАНТ а....

етоо, сега, имам вчее нужда, от  такава спасителна интервенция @

някой, от вас, запознат ли е, с Материала, и Книгата му ?

""От кого, сме произлезли"".../ 

https://saankii.blog.bg/hobi/2016/09/18/aloplant-ili-rykata-na-boga.1477157



 Проф. Мулдашев: Алоплант - революция в медицината

             “ЕДНА ИДЕЯ Е ВЯРНА, АКО Е ДОСТАТЪЧНО НАЛУДНИЧАВА” 


      Проф. Ернст Мулдашев е доктор по медицина, директор на Руския център за очна и пластична хирургия, почетен консултант на Луисвилския университет (САЩ), член на Американската академия по офталмология, дипломиран офталмолог на Мексико, член на Международната академия на науките към ООН, майстор на спорта по спортен туризъм, трикратен шампион на бившия СССР, депутат в Руската дума по времето на президента Елцин. 
Той е първият лекар в света, извършил успешно трансплантация на око, създател на ново направление в медицината – регенеративната хирургия. Чудодейните биоматериали, изработени от него и наречени алопланти, активират скритите възможности на организма за възстановяване на собствените тъкани, а биополето на растящите клетки потиска патологичната регенерация (рака) и нормализира функциите на болните клетки. 

Той е разработил 90 принципно нови очни и пластични операции, спасил е хиляди безнадеждно болни, отписани от консервативната медицина. 
Под негово ръководство в Центъра са внедрени 58 вида алопланти, патентовани в Русия, САЩ, Германия, Франция, Швейцария и Италия. Бил е в повече от 44 държави, където е извършвал операции и е чел лекции. 
Има над 300 научни публикации в руския и чуждестранния печат. 

ПРОФ. ЕРНСТ МУЛДАШЕВ: ХИМАЛАИТЕ КРИЯТ ГЕННИЯ ФОНД НА ЧОВЕЧЕСТВОТО 
Непалските лами и индийските свани по ниво на образование стоят по-високо от нашите академици, разказва великият учен, който първи в света започна да лекува хора чрез имплантиране на мъртва плът 

 ""западно""  революционно откритие , и то..вид, КОЛХОЗНО :))

image

/ вижте, и  този линк..давам кратък откъс..

/ Бълграската експедиция..ФБ

Един филм на Милена Станиславова! През месец август тази година руският учен, офталмолог, изследовател и пътешественик професор Ернст Мулдашев тръгва на 11-та експедиция. Този път тя е в Джайсалмер, Индия. Това е място сред Индийската пустиня, което се намира точно на обратната страна на о. Пасха. И тук професорът ще търси обяснения на загадъчните явления и феномени, паралели и аналогии между съвременната наука и езотеричните и религиозни знания и очаква да намери още данни и материали за генофонда на човечеството.
https://www.facebook.com/Muldashev.bg/







Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. notfun - https://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Izkustven-intelekt-izobretiava-proteini-ot-nulata-po-porachka_189440.html
23.09.2022 18:48


Напредъкът в областта на машинното обучение и други системи на изкуствения интелект е абсолютно революционен, особено в биологията. Съвсем наскоро DeepMind, дъщерно дружество на Google, натоварено с разработването на авангардни програми за изкуствен интелект, разкри, че неговата система AlphaFold е разкодирала структурата на почти всички известни на науката протеини - над 200 милиона от тях.

Сега нов инструмент за изкуствен интелект разширява още повече границите на възможното, като позволява на учените да проектират оригинални протеини от нулата, които не приличат на нищо, наблюдавано в природата. Този нов инструмент, известен като ProteinMPNN, е описан наскоро от изследователи от Вашингтонския университет в две проучвания, публикувани в Science.

Авторите му са уверени, че ProteinMPNN и други подобни инструменти, които със сигурност ще излязат на повърхността в близко бъдеще, ще открият нова сфера на възможности и последващи приложения. Те включват изцяло нови протеини, които са проектирани от нулата, за да постигнат определена цел, независимо дали става дума за ензими, които разграждат пластмаса, или за нови лекарства, насочени към някои от най-трудните инеразрешими заболявания днес.
цитирай
2. dobrodan - https://timeskhan.livejournal.com/378197.html
23.09.2022 20:36
https://www.goodreads.com/bg/book/show/13450893

или http://neolurk.org/wiki/Эрнст_Мулдашев

По-добре недей!
цитирай
3. marana69 - Наука, или религия, всеки сам избира, краси
23.09.2022 20:47
знам, че молитвите, не помагат
точно, обратното. )

Затова и аз така
не искам къща на Хавай, не искам lamborghini
и, не искам младо гадже на 33/ ха ха
ха сега да я видя. Фортуна @
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1919255
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031