Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2020 21:02 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ 1001 Разбрали сте, нали
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1001 
Разбрали сте, нали?

 image

 

Всяко пропадане и всеки възход са ограничени във времето. Никое пропадане не продължава вечно, всяко отминава, за да бъде заместено от просветляване и възход. И днешното ще отмине, но печатът на дамгата от омърсяване душата на народа, дълго ще тегне върху живота му и ще го съпътства. Смятам, вечно! Подобно на синините и теглилата от робствата, от които, като че ли, няма излизане, последователно – почти, цяло хилядолетие!
Политическата воня от мръсотията на последното, която се носи и ще се носи от всяка подобна идеология – усмърдя и тялото, и душата му! Заразно ще струи и ще вони, и ще вони, заради предателството на своите, заради парадоксалната вярност към единствената партия и всекидневно ще се натрупва „страх, злоба, деградация и унижение“, според Хърбърт Уелс.
„Това, което никога няма да умре, ще е тръпката от победата, от чувството за тъпкане на тялото на победения враг … и опиянението от властта. Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, смазващ човешко лице, завинаги! Изводът, който можем да си извадим от тази кошмарна ситуация е много прост. Не позволявайте това да се случи! Това зависи, само от вас! “

Покажете, моля, ако имате сили – изнемощели от почуда, смях и отвращение, поне един член на властта или от измислената партийна опозиция, който притежава нормална човешка физиономия, достатъчно образование, подходящо и добро възпитание, и морал!
Не се напъвайте, не се чудете, не търсете – такива няма! Просто няма.
Светът наоколо е окупиран от предатели и мутанти, с променени и видоизменени лица, както пишат Илф и Петров, които наподобяват на хора и на изгубили се, не знам къде, човеци! Невероятно, но факт!
*
Не знам, какво са им обещавали, не мога и да попитам – повечето от тия, които се смятаха за вечни, ги няма. Следващите и те ще изчезнат, а народът – все ще е тук и ще продължава да пита – има ли друго нещо, което превъзхожда любовта на всеки българин към него! Към него и родното му място! Аз, пък се питам – има ли на света такива предатели и лакеи, от други народи, в толкова малоумно многолюдие?

Партиите ли са виновни или дребните им душици?!
Партиите ли промиват мозъка на предателя и лакея?
Те ли изяждат, и без това, малко останалата любов или за това е виновна дребната му робска, некадърна душица? Да ги премахнем, ако се съмняваме, дори! Да премахнем партиите, за да съхраним остатъка от народа и любовта ни към него, завещана от дедите!

„Всеки народ е длъжен да слави и почита паметта на своите юнаци. Народ, който не почита паметта на своите герои – не е достоен да живее!“- са смятали те, защото „прахът на героите създава величието на Родината!“

Има ли подобни други, чужди граждани, които да работят за българите и България?
Не мисля, че има! Те, вероятно, обичат повече своя народ и Родина, отколкото чуждия!
*
Надявам се, най-сетне да сте разбрали, че политическите утопии на социализма, комунизма, фашизма и национал-социализма, заедно с последвалите ги китайски, виетнамски, камбоджански, венецуелски, корейски и кубински имитации, се превърнаха в „черни дупки“ за човечеството.

Разбрали сте, че през миналото столетие бе издаден  смъртният акт на човешкия морал!
Разбрали ли сте - кой е виновен, кой е допуснал, кой е подпомагал и гласувал, кой ги е обслужвал и разпространявал!
Разбрали са го и някои, мои умни приятели, които неразумно, но уютно са се сгушили в прегръдката на измамата и в тъпото убежище на слепотата на страха, така – години наред, сякаш са болни от неизлечим коронован вирус!
За общ срам. 
мп   



Тагове:   тъжно и смешно,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1380233
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031