Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2020 23:05 - Откритията ми за днес
Автор: misteriavechna Категория: Поезия   
Прочетен: 1232 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 16.11.2020 13:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Важните открития за деня започват с това да разбера, че телевизорът се поправя с гаечен ключ, който една панда-наполовина бяла, наполовина черна е изгубила в джунглата. Впоследствие някакво птиче намира ключа и го понася със себе си. Прелитайки в посока-накриво, птичето изпуска ключа и един делфин го поглъща от дъното. Ключът е открит от две патенца и вече можем да завъртим бутоните, след като сме пуснали ципа до долу.  Междувременно един вълк ме е нахапал по гърба и трябва да ме ремонтират с отвертка, щипка за коса, накрайник за лейка и пластмасов пистолет.

Вече напълно защипана от всякакви ухапвания, установих колко много неща може да научи човек от децата.   


Тагове:   открития,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy - :-)))))
05.09.2020 18:58
   Така хубаво ми ремонтира по-детски настроението и се нахилих като си представих как си защипана против всякакви ухапвания. Дано и хейтърски Защото май и тях само по детски можеш да ги защипеш там, където да се засрамят... :-)))
   Аз пък вчера се убедих колко е важно да си запази човек детското техническо образование да ремонтира всякакви сложни неща само с усмивка и с подръчни средства... даже и смартфон който за разлика от човешките устройства които се затварят с капачка и винче, той е залепен....
   Моя ми се разсърди, защото го заплаших че ще снимам с него рибките като се гмуркам, ако не престане да ми показва изкривената физиономия в блога...  и спря да се зарежда...
   В сервиза казаха че искали 10 евро да го отворят за да видят защо...  но ние със Саша снабдени с детско дръзновение и със сешоар и скалпел, по видео инструкциите в Тубата го разчепка хме на цената на две бири.... и после хейтърите в сервиза казаха че искали 65 евро за батерия, а аз им се изплезих по-детски... :-((
   Но понеже си бях намерил едно плажно камъче с усмихнато късметлийско слонче,  и си го носех в джоба, Виждам че техника от Germanos разговаря по детски възторжено с маскираните клиенти...., а аз му викам буквално.... — Абе пич вържи му на тоз телефон някаква измислена батерия да заработи за да заработя и аз за нов. После ако искаш ми я залепи с тиксо на капака отзад... - а той се хили и ми вика ела в седем... Отивам и той ми го показва залепен... и дълго ми обяснява, че като сложил новата батерия заработил, а като го почистил и му върнал старата, пак работел. Идва ми да го разцелувам докато ми съобщава че струва 10 евро. И докато му обясня че имам 7, и отивам да донеса още, грабна петте от ръката ми или пусна квитанция за тях... :-)))
   Нарочно ти разказах Мисси, не само да те усмихна но е като доказателство, как детското техническо мислене може да ти реши проблема по най-веселия начин но и да ти спести 70 евро,
    Много усмихнат уикенд, и по детски весел и поучителен да имаш Мисии :-)
цитирай
2. misteriavechna - Ха, ха, големи премеждия си преживял с телефона, Лекси.
05.09.2020 23:36
Днес имах друга интересна история сутринта. Един мъник ме извика да ме пита, дали олиото е олио :)))). И аз му отговорих, че е. След което последва съкрушителен урок за нежно изнудване, с въпроса: Нали с олиото се правят палачинки?! И понеже съм заобиколена с море от чиста детска любов напоследък, нямам време за хейтърския свят и болнавите му изблици.
Всичко най-детско ти пожелавам, Лекси! ;))))
цитирай
3. lexparsy - .. че и весели премеждия...
06.09.2020 15:41
misteriavechna написа:
Ха, ха, големи премеждия си преживял с телефона, Лекси.
   Днес имах друга интересна история сутринта. Един мъник ме извика да ме пита, дали олиото е олио :)))). И аз му отговорих, че е. След което последва съкрушителен урок за нежно изнудване, с въпроса: Нали с олиото се правят палачинки?! И понеже съм заобиколена с море от чиста детска любов напоследък, нямам време за хейтърския свят и болнавите му изблици.
Всичко най-детско ти пожелавам, Лекси! ;))))

   Много показателно е смешна тази история с олиото, което е олио за палачинки... :-)))
   Така човек ако навреме е научил да чете детските помисли, после може да го прави и с възрастните човешки. Даже и хейтърски, ама те не вярват... :-)))
   Пак за усмихнато доказателство ще ти разкажа как успях и да изкарам пари от разваления си телефон.
   Един възДръстен, добил интелигентност от телефона си който постоянно се взира,  оня ден ме убеждаваше дълго, да съм изхвърлил моя, защото в Germanos щели да ми вземат поне 100 за ремонт...  И вчера вечерта го виждам и му викам — 'Фащаме ли бас на 10 €, че ще ми го ремонтират за 5 ? (толкова реших да му взема, че да го почерпя с тях :-)))  А като се съгласи подигравателно, му показах работещия телефон и квитанцията... :-)
   Та... , по този начин и хейтърите са прцакват сами... Само че те имитират злонамерено човешки чувства, а аз добронамерено тяхното хитроДумно  мислене... :-)))
   И на твбе много весела детска порасналист пожелавам Мисси!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misteriavechna
Категория: Поезия
Прочетен: 1160565
Постинги: 572
Коментари: 1674
Гласове: 1787
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол