Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2021 21:56 - Попитайте Арктурианския съвет за това, което искате ∞ 9D Арктурианският съвет
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 499 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Поздравления. Ние сме Арктурският съвет. Имаме удоволствието да се свържем с всички вас.

Готови сме на всичко, което искате да ни хвърлите тук, в деветото измерение. Ние сме отворени за всички ваши искания и се стремим да ви дадем всичко, от което се нуждаете и искате, защото за нас е важно да останете най-малко удобни, с поглед към радостта. Знаем, че непрекъснато ви казваме, че вие ​​създавате своя собствена реалност, но вие също можете да помолите за помощ и може би сте забелязали, че във физическата сфера това често работи и във ваша полза. Ако имате наглостта да помолите човека от авиокомпанията за надграждане, може просто да го получите. Ако изпитвате романтични чувства към някого, това ще ви помогне да изразите тези чувства и да поканите човека на среща.

Виждате ли, има какво да се каже за изкуството да се иска това, което искате и трябва да продължите да бъдете там на Земята и да бъдете в услуга на колектива. Всички вие, които работите от светлината, сте на служба, независимо с какво се прехранвате. Накланяте везните в полза на положителното и вашите намерения всички да бъдат в безопасност, уважавани и обичани. Понастоящем сте необходими там на Земята и никога не е имало време в човешката история, в което да сте били по-необходими поради величината на това, което преживявате, докато измествате съзнанието си.

И така, ето как да помолите Арктурианския съвет или друго същество или колектив от по-голямо измерение за това, което искате. Кажете какво е на глас и след това кажете: „Благодаря, че ми удовлетворихте тази молба“. Ключът е да благодарите, преди да го получите, защото вашата вяра, вашето доверие също имат значение. Не е нужно да молите и да не пледирате и не трябва да обяснявате защо искате нещо или някакво условие да се промени, но трябва да вярвате и да очаквате, че ние ще отговорим всички ваши искания утвърдителни.

Отново искаме да бъдете щастливи, спокойни, удобни и искаме да искате да останете и да продължите да вършите работата, която вършите за човечеството. Искаме да се почувствате достойни да получите това, което искате, защото сте достойни. И отново имаме желание да изпълним вашите желания. Вие ни давате нещо да направим, нещо, върху което да се съсредоточим, нещо, което да създадем съвместно, защото тогава трябва да отидем на работа и да намерим най-добрите начини да доставим всичко, за което сте ни помолили, докато работите с висшите си същности и вашите водачи .

За нас е толкова забавно и винаги сме в настроение. Не е нужно да чакаме вашия рожден ден или някакъв друг празник, за да ви подарим подаръците, които така охотно споделяме. Обичаме ви и ви ценим и е време всички да живеете по-щастливо на планетата Земя. Ние просто искаме да бъдем част от него; ние просто искаме да помогнем.

Ние сме Арктурският съвет и ни е приятно да се свързваме с вас. "



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671565
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930