Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2018 07:02 - В края на годината е време за равносметка
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 5077 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

В края на годината е време за равносметка за великото пътешествие наречено ЖИВОТ и да не забравяме да спрем мига и да се замислим, осъзнавайки чудото на самото ни съществуване. Наистина ли вторачени във вещите нямате време да се отворите за всички онези Божествени енергии, които ни заобикалят отвсякъде.

Често съм наблюдавал как невярващи и цинично настроени хора, са оставали в последствие пленени и очаровани от красивите и силни образи в картите Таро. И е напълно обяснимо, защото те могат ясно да видят себе си и околните в тези карти, те също могат да се докоснат до нови, вдъхновяващи идеи, възможности и решения на проблемите, за които са потърсили насоки.

image

Карта Таро за деня – Осмица Чаши (Малка Аркана)

Тълкуване според: П.Скот Холандър
Колода карти: Артър Е. Уейт
Изтеглена карта: обърната

image

Осмица Чаши

Осмицата Чаши ви казва, ще ще получите онова, на което сте се надявали, но може би проявавате прекалена предпазливост.

Значение

Значенията тук са противоречиви. Осмица Чаши се отнася до ситуация, събитие или начинание, в което сте замесени или което планирате. Тя е знак, че нещата ще се развият добре; всъщност тя ви казва, че ще получите онова, за което сте се надявали – но и че проявявате твърде голяма предпазливост, което може да ви лиши от мечтаните печалби. В този случай проблемът не е в това, че не виждате добрите неща, които имате, а в това, че сте твърде плахи, несигурни в себе си и личната си стойност или се боите да действате. А ако не го направите, рискувате да изгубите онова, за което сте работили и сте се надявали толкова дълго.

image

Когато гадаенето засяга практичен въпрос, картата може да се тълкува и като заявление, че това, за което става дума, не е толкова важно, колкото изглежда – за добро или за лошо; неговата истинска стойност ще се разкрие, когато предприемете нужната стъпка, и тогава ще можете да насочите вниманието си към други неща. Тук отново е съществено да действате – ще откриете, че ситуацията не е толкова страшна, колкото изглежда от разстояние. Така или иначе успехът ви чака и от вас зависи да получите онова, което желаете.

image

При гадаенето

Изправена (положителна):

Осъществяване на желание, но също така мекост, плахост, скромност. Питащия е посъветван да утвърди себе си, като се възползва от момента, а не да бяга. Проблем, който в ума му изглежда голям, ще се окаже много по-маловажен, за добро или за лошо, когато той предприеме действия по решаването му. Разочарования очакват питащия, ако не направи нищо.

image

Обърната (отрицателна):

Голямо щастие и радост. Пируване, удоволствие. В повечето случаи се отнася до събитие, за което питащия знае и което е предусещал или планирал; останалите карти ще покажат дали други събития или хора ще му придадат очакваната или ще я намалят.

image

                          https://web.facebook.com/Таро-78-тайни/
                               http://taro.viastars.com/index.html




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3708843
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930